Dare2Hair

Dare2Hair is een bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met haarverlenging en haarvermeerdering. Door onze jarenlange ervaring en door ons aanbod van verschillende merken haar kunnen wij u een goed advies geven over de meest geschikte haarverlenging voor uw haar. Uw haar is bij ons dus in goede handen. Als uw haar goed zit, dan voelt u zich ook goed en dat is onze passie! Bij Dare2Hair kunnen wij u precies vertellen of uw wensen mogelijk zijn en u eventueel andere opties adviseren. Daarbij houden wij rekening met de lengte, de dikte en de conditie van uw haar. Uw haar laten doen bij Dare2Hair is daarom een uitstekende keuze. Door ons advies op maat krijgt u een goed beeld van hoe uw kapsel er uit gaat zien en welk merk en techniek er gebruikt zullen gaan worden. Dare2Hair werkt uitsluitend met de mooiste kwaliteit, 100% echt, haar van diverse topmerken. Wij maken gebruik van onder andere Mago Hairextensions, Great Hair Extensions en ons geweldige eigen merk. Wij werken dus met verschillende soorten en merken haar en hebben deze in alle kleuren en lengtes. Doordat wij werken met verschillende technieken kunnen wij bijna alle klanten een oplossing op maat bieden.

Ons eigen merk.

Als u ons haar ervaart zal u snel alle fabels van slechte kwaliteit vergeten. Dare2Hair weet wat kwaliteit is en dat is de reden dat wij een eigen merk op de markt hebben gebracht. Ons eigen merk is alleen verkrijgbaar in Nano-ring hairextensions  en heeft verschillende lengtes en verschillende kleuren. Het haar is in natural straight verkrijgbaar. Ons haar blijft zijdezacht en kan een paar keer hergebruikt worden.

Remy-gesorteerd

Wanneer haren remy-gesorteerd zijn wil dat zeggen dat alle haarschubben (van een haarbundel) in dezelfde richting liggen. Hierdoor knopen de haren niet snel en zal u veel plezier beleven aan uw nieuwe kapsel.

pa140015

Double Drawn gesorteerd.

Naast remy-gesorteerde hairextensions hebben wij Double Drawn gesorteerde hairextensions. Dit houdt in dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben waardoor het niet gaat pieken en/of springen.

Dare2Hair staat voor betaalbaar, vakkundig, kwaliteit en betrouwbaar.

Remy Human Hair! Betere kwaliteit vindt u niet!

Contact

Heeft u vragen over producten of uw bestelling of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen via de onderstaande contactgegevens:

Maak nu een afspraak

Telefoonnummer: 06-42284956
E-mailadres: info@dare2hair.nl

Bedrijfgegevens

Adres: Koning Willem-Alexanderlaan 17, 2761 HK Zevenhuizen
KvK-nummer: 62222511
Bankrekeningnummer: 4548217
IBAN-nummer: NL02INGB0004548217

Noa Verlinden (Mrs Netherlands Europe 2017 en Ms Netherlands Intergalactic International 2021)

droeg onze hairextensions tijdens haar verkiezingen!

×