Reviews

Paar weken geleden gewonnen met een like & deel actie op Facebook.
Super blij dat ik gewonnen had, gelijk een afspraak gemaakt en zo gauw als ik kon er naar toe.
Het was 1,5 uur rijden voor mij, maar zeker de moeite waard!
Ze werkt heel professioneel en geeft goed, nuttig advies.
Naast dat ik nu mooie lange haren heb, heb ik ook een gezellige middag gehad.
Topper, zeker een aanrader!

Heike van Leunen

Ik kom al 7 jaar bij Sabrina …. zij is de enige die nog aan mijn haar mag zitten … waarom ? omdat zij het altijd mooi, dikker en langer maakt met extentions die goed en mooi bijven zitten. Kleuren altijd goed, advies ook goed als je wilt overschakelen. Ik heb nu de tape extentions en dat bevalt ook prima. Als Sabrina klaar is dan maakt ze het nog helemaal af met de krultang.
Dus niet twijfelen en gewoon doen !!!

Marjan Stougie

Nou tut ken je nu al dik een jaar en ben nog evenblij met mijn haar als de eerste keer!
Zou niet meer zonder kunnen.. Stijltang krultang kan er altijd van alles mee! En jij bent ook echt een schat!!

Anna

Voor het eerst sinds jaren weer extensions. Was even wennen maar ben er heel blij mee. De kleur is perfect en precies mijn kleur. Niemand ziet het en ik heb lekker een volle bos haar!!!

Iris

Ik heb waxextensions laten zetten bij Sabrina! Ze zitten perfect en ik kan er alles mee, föhnen, stylen en verfen. Haar is van super kwaliteit en Sabrina heeft ze met aandacht gezet. Binnenkort ga ik nieuwe zetten omdat ik er hartstikke tevreden mee ben! Ik raad het iedereen aan die extensions wil zetten met goeie kwaliteit en goeie prijs.

Sabrina

Super super super goed behandeld! Wat ben ik blij met mijn lange haar! Heb lang moeten wachten, maar het is het wachten meer dan waard. Ben nu na 2 dagen al goed gewend. Wil je je haar verlengen, volume aanbrengen dan moet je bij Sabrina (dare 2 hair) zijn. Iedereen vind het ook super staan! Krijg alleen maar complimenten over hoe het erin zit, de kleur is fantastisch en het is mooi gesneden. Nogmaals dank je wel! Ik ga alvast beginnen met sparen voor de volgende keer.

Marjolein

Na lang twijfelen heb ik mijn eerste wax exstensions laten zetten door Sabrina en ik ben er super blij mee. Ze let goed op de kleur en zet ze zorgvuldig in. Na bijna 4 maanden was er geen enkel waxje uitgevallen en het haar was nog even zacht (en zonder klitten) als bij het inzetten.
Gisteren dus weer nieuwe laten zetten en ben weer helemaal tevreden:)!

Amber

Hoi sabrina ben superblij met mijn haar t is echt precies wat ik wilde! Mooie qualiteit ook vind je een lief mens die echt de tijd ook ervoor nam.
Tot de volgende keer

Ann-Lancel

Hallo Sabrina,
Wat ben ik blij met mijn hairextentions ik had er eigelijk honderd maar er zaten er nog 80 in wat nog een hele bos met haar is en het was erg zwaar nu heb ik er 60 en wat een verschil ik merk het meteen door je advies is het niet meer zwaar en heb toch een volle bos haar. Super bedankt tot de volgende keer maar weer

Marja

Na 5 kapsters die er Niks van begrepen,
Halleluja EINDELIJK tevreden
Super gezet , mooi haar
Ik ben gelukkig !!!

Carola

Voor het eerst via Dare2hair SoCapp extensions laten plaatsen! Heel erg zenuwachtig aangezien dit mijn eerste keer was en de kleurbepaling ook nog eens middels foto’s was! We zijn nu 3 dagen verder en wat ben ik blij met mijn extensions!! Het is gewoon erg professioneel geplaatst met de juiste spullen en juiste toepassing, zo blij mee! Velen weten niet eens dat het niet mijn eigen haar is. Een blijvertje!

Daisy Jadi

Laatst producten van Lisap Ultimate uitgeprobeerd, het totaal pakket. Voorheen gebruikte ik Andrelon en merkte duidelijk verschil na het wassen van mijn haar met Lisap Ultimate. Mijn haar voelt gezonder aan en het glanst meer. Vind het echt een aanrader. Ruim een maand geleden heeft Sabrina mijn extensions opnieuw erin gezet. Bedankt voor je geduld met het eruit halen van de extensions en het opnieuw plaatsen (voorheen bij een andere kapster laten zetten die het niet goed in had geplaatst en aan mij slechte kwaliteit extensions heeft verkocht). De extensions zitten er nog steeds in. Kom zeker bij je terug!

Charlotte

Sinds gisteren de Tangle Teezer van dare2hair. Echt een musthave voor iedere vrouw. Super handig en werkt perfect!

Samantha

Hi Sabrina,

Ik wil je heel erg bedanken voor het plaatsen van mijn prachtige extensions. De kwaliteit is super goed en je bent een leuke meid.
Ik zie je over een paar maandjes want kom zeker terug om mijn extensions omhoog te laten plaatsen.

Grtz, Chantal

Chantal

Contact

Heeft u vragen over producten of uw bestelling of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen via de onderstaande contactgegevens:

Maak nu een afspraak

Telefoonnummer: 06-42284956
E-mailadres: info@dare2hair.nl

Bedrijfgegevens

Adres: Burgemeester Klinkhamerweg 21A, 2761 BE Zevenhuizen
KvK-nummer: 62222511
Bankrekeningnummer: 4548217
IBAN-nummer: NL02INGB0004548217

Noa Verlinden (Mrs Netherlands Europe 2017 / 2nd runner up Mrs Universe 2016)

droeg onze hairextensions tijdens haar Mrs verkiezing!

×