Dare2Hair

Adviesgesprek

Om hairextensions goed en netjes te kunnen plaatsen, zonder dat de hairextensions zichtbaar zijn, is een adviesgesprek nodig. Dare2Hair bespreekt tijdens het adviesgesprek uw wensen en wat de mogelijkheden voor u zijn.  Wij kijken naar een aantal factoren. Denkt u hierbij aan de dikte, lengte, structuur, kleur, conditie van uw haar en de vorm van uw hoofd. Ook houdt Dare2Hair rekening met wat u dagelijks met uw haar doet zoals föhnen, stijlen, krullen of misschien laat u uw haar natuurlijk opdrogen. Bij het plaatsen van de hairextensions houdt Dare2Hair rekening met uw natuurlijke haar groei. Het feit dat dit bij iedereen uniek is maakt het plaatsen van hairextensions maatwerk.

Kleurbepaling

Tijdens het adviesgesprek bespreken we de kleur. Dare2Hair kijkt naar welke kleuren van de kleurenring het beste bij uw eigen haar passen.
Dare2Hair werkt meestal met meerdere kleuren om een natuurlijk effect te krijgen. Uw natuurlijke haar bestaat immers ook uit meerdere kleuren. High en Low-Lights zijn ook goed na te maken. Wij hebben alle kleuren en wij hebben zelfs hairextensions die 2 kleuren bevatten per plukje om mooie speelse effecten te creëren.

Bevestigingen

Tijdens het advies gesprek bespreken we ook de bevestigingen. Dare2Hair werkt met Micro-ring hairextensions, Nano-ring hairextensions en Knoop techniek hairextensions.

I-tip/Micro-ring en Nano-ring hairextensions

Dit zijn hairextensions die niet “vast gesmolten” worden aan uw eigen haar maar door middel van een micro of nano-ring bevestigd worden. De micro en nano-ring is een klein ringetje (in verschillende maten) gemaakt van aluminium (soms ook koper). Ze zijn er met siliconen binnenringetjes, glad (zonder schroefdraad) of met schroefdraad. Dare2Hair werkt vooral met ringetjes met siliconen erin om uw eigen haar te beschermen.
De micro-ring en nano-ring hebben een draagtijd van 2 maanden. Dit hangt af van uw eigen haar. Als u heel fijn haar heeft kan het voorkomen dat we u na 6 weken terug laten komen. De hairextensions kunnen meerdere keren gebruikt worden.

Knoop systeem hairextensions

De hairextensions zijn uniek door de knooptechniek. De hairextension word makkelijk bevestigd door de ring aan de extension om het haar te plaatsen. Door de knoop op de juiste manier te bevestigen trek je via het knoop systeem de hairextension stevig vast. De draagtijd is 4 tot 6 maanden. Dare2Hair adviseert de hairextensions zeker niet langer dan die 6 maanden te laten zitten om beschadiging aan het eigen haar te voorkomen. Het is belangrijk om de knoop professioneel te laten verwijderen omdat het correct verwijderen van groot belang is voor uw eigen haar. De extensions worden door een knip met de schaar verwijderd.

Hairextension lengte

Dare2Hair werkt met verschillende lengtes in de variaties van 40, 50 en 55 cm. 40 en 55 cm, Straight van ons eigen merk en 50 cm, Natural straight van Luxury Gold, hebben wij op voorraad. Dat betekent dat wij die hairextensions eventueel gelijk zouden kunnen plaatsen. Andere lengtes bestellen we graag voor u.

Hairextensions

Dare2Hair werkt met verschillende topmerken hairextensions.
Al onze hairextensions zijn van 100% echt haar en remy gesorteerd.
Hierdoor kunt u er alles mee doen wat u gewend bent. Wassen, Stijlen, föhnen, krullen enzovoorts!
U zal hierdoor uw hairextensions als eigen haar gaan ervaren.

Verzorging en garantie

Bij Dare2Hair krijgt u garantie op uw hairextensions. Garantie krijgt u op uitgevallen hairextensions. De garantie geldt alleen wanneer u terug komt als u problemen ervaart en/of uitgevallen plukjes meeneemt. Dare2Hair zet deze kosteloos terug of vervangt deze voor nieuwe hairextensions. U heeft garantie op het product, mits u het haar goed verzorgt. Let op! kleuringen (ook zilvershampoo) of laten behandelen door derde is geheel op eigen risico. De garantie vervalt onmiddellijk. In sommige gevallen zal er expertise van de leveranciers van pas komen om te beoordelen of eventuele problemen liggen aan de verzorging of aan het product. Hoe dan ook, Dare2Hair kijkt altijd naar een goede oplossing! Dare2Hair staat achter haar kwaliteit en product.

Contact

Heeft u vragen over producten of uw bestelling of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen via de onderstaande contactgegevens:

Maak nu een afspraak

Telefoonnummer: 06-42284956
E-mailadres: info@dare2hair.nl

Bedrijfgegevens

Adres:

Koning Willem-Alexanderlaan 17

2761 HK Zevenhuizen

KvK-nummer: 62222511

Bankrekeningnummer: 4548217

IBAN-nummer: NL02INGB0004548217

Noa Verlinden (Mrs Netherlands Europe 2017 en Ms Netherlands Intergalactic International 2021)

droeg onze hairextensions tijdens haar verkiezingen!

×